Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de l'assegurança de ciberseguretat per a particulars. Llegeix l'article clicant AQUÍ


Termini per presentar la declaració anual obligatòria del cens en granges

Us recordem que el proper 28 de febrer finalitza el termini per presentar la DECLARACIÓ ANUAL OBLIGATÒRIA DEL CENS de les explotacions ramaderes.

Com ja és habitual, aquesta declaració s'haurà de realitzar obligatòriament de forma telemàtica, mitjançant el Sistema de Gestió Telemàtica Ramadera (GTR). En el link següent, trobareu tota la informació necessària per cursar el tràmit: bit.ly/3vV30mI

En cas de necessitat, des de la Cooperativa també us podem ajudar.

RECORDEU que hi ha ajuts agraris i ramaders que estan supeditats a tenir aquest tràmit al corrent.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 12 de gener de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Aprovat el Pla d'Igualtat de CoopArtesa

A finals de novembre, va quedar aprovat el Pla d'Igualtat de la Cooperativa d'Artesa de Segre. La seva funció és facilitar la detecció i eliminació de qualsevol tipus de discriminació envers les dones, així com garantir els mateixos drets i oportunitats de la nostra plantilla, sense distinció per gènere. En aquest pla, s'han establert uns protocols interns que inclouen sistemes de seguiment i avaluació en cas de ser necessari. Podeu adreçar-vos al departament de Recursos Humans per qualsevol consulta.


Nova DUN 2023

Durant el 2023, entrarà en vigor la nova DUN. Hem preparat un resum amb les principals novetats i canvis, que trobareu clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 05 de gener de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Consulta la Newsletter d'aquest mes de desembre

CLICA AQUÍ


Blog de CoopArtesa - Joan Potrony

"L'any 2022, passarà a ser un dels anys més complicats i incerts que he viscut mai professionalment". I és que molts han estat els factors que han influït, enguany, al sector porcí. En aquest article que us presentem, desgranem i identifiquem els canvis més rellevants del 2022, amb perspectives esperançadores per l'any vinent 2023. 

Llegeix l'article sencer clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 22 de desembre de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Jornada per celebrar les festes

Enguany, hem celebrat les festes conjuntament amb treballadors i socis. Va ser el passat divendres 16 de desembre, en una jornada a la sala d'actes de la Cooperativa, que va comptar amb una xerrada i, seguidament, un pica pica. Agraïm l'assitència de totes les persones que ens vàreu acompanyar. Bones Festes!