Celler Montsec, a la VIII Mostra de Vins i Caves de Proximitat d'Agramunt

Celler Montsec va tenir presència, aquest passat dissabte 28, a la VIII Mostra de Vins i Caves de Proximitat "Dvins" d'Agramunt. La mostra, que va aplegar 24 expositors de bodegues, cellers i elaboradors de vi, així com altres expositors de productes alimentaris, té com a objectiu posar a l'abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la DO Costers del Segre. El programa es va acompanyar amb actuacions musicals i altres activitats per a tots els públics.

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 26 de maig de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Un centenar de persones participen a la Jornada Tècnica sobre fitosanitaris

Un centenar de persones, de manera presencial i en línia, van participar a la Jornada Tècnica sobre "Novetats en la comercialitazació i registre de transaccions de productes fitosanitaris", que va tenir lloc ahir dimarts 24 de maig. Estava organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i es va dur a terme a la sala d'actes de la Cooperativa d'Artesa de Segre. La Jornada forma part de les activitats de formació que aquesta primavera està impulsant CoopArtesa.


Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de la Responsabilitat Civil en les Assegurances de la Llar. Llegeix l'article clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 19 de maig de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Jornada tècnica a la Cooperativa sobre fitosanitaris

Us convidem a participar a la Jornada Tècnica "Novetats en la comercialització i registre de transaccions de productes fitosanitaris", que tindrà lloc el proper dimarts, 24 de maig, a la sala d'actes de la Cooperativa d'Artesa de Segre.

Per consultar el programa i cursar la inscripció cliqueu AQUÍ

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 12 de maig de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Una vintena de persones inscrites al curs de Biocides, impartit a CoopArtesa

Una vintena de persones van iniciar, ahir dimecres, el curs de "Manipulador i aplicador de Biocides per a ús ramader", que s'impartirà durant aquest mes de maig a la Cooperativa d'Artesa de Segre. La formació va a càrrec de Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. Durant aquest primer semestre de l'any, des de la Cooperativa, s'han ofert cursos de formació de diferents temàtiques. 


Converses - Dinamitzant el territori - Enric Bregolat i Eva Roma

L'Enric Bregolat i l'Eva Roma capitanegen la Masia Les Pletes. Són un tàndem desacomplexat i atrevit del qual en sentirem molt a parlar properament. Compten amb l'assessorament tècnic de La Cooperativa d'Artesa de Segre en la vinya i els cultius ecològics de la finca. 

Per llegir la conversa, CLICA AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 5 de maig de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí