Nou curs subvencionat: Manipulador i aplicador de Biocides d'Us Ramader

Programada nova formació subvencionada pel proper mes de maig. Un curs de Manipulador i Aplicador de Biocides, d'Ús Ramader. S'iniciarà el dimecres 11 de maig. Informació i inscripcions al telèfon 973 400 098. 


Articles - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de la Nova Llei de Trànsit, que ha entrat en vigor des del passat 21 de març.

Llegiu tot l'article clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 7 d'abril de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Celler Montsec, present a la Barcelona Wine Week

Celler Montsec participarà, aquesta setmana, a la Barcelona Wine Week. Un certamen internacional dedicat al món del vi i les noves añades. La nostra bodega està representada a l'stand de la DO Costers del Segre.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 31 de març de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Nou curs subvencionat: Aplicador i manipulador de productes fitosanitaris - Nivell bàsic

Programada nova formació subvencionada pel proper mes d'abril. Un curs d'Aplicador i manipulador de productes fitosanitaris (Nivell bàsic). S'inciarà el dimarts 19 d'abril. Consulteu tota la formació prevista clicant AQUÍ


Consulta la Newsletter d'aquest mes de març

CLICA AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 24 de març de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Socis i personal de CoopArtesa, assisteixen a PorciFORUM 2022

Aquesta setmana, socis i personal de la Cooperativa (veterinaris i tècnics), també s'han desplaçat a Lleida per assistir al PorciFORUM 2022. L'edició d'enguany, que ha tingut lloc els dies 23 i 24 de març, ha comptat amb un ampli programa de ponències de temàtiques diverses, com sempre entorn al món del porcí.PorciForum ha esdevingut un punt de trobada de referència per a tots els nivells de la cadena productiva.


CoopArtesa participa en una jornada sobre la proteïna alternativa, a la UdL

La Cooperativa d'Artesa de Segre va participar, ahir dimarts, en una jornada sobre la proteïna alternativa com a motor diversificador del sector agroalimentari a Catalunya. Hi va haver intervencions del conjunt d'actors de la cadena de valor alimentària; agricultors, transformadors, indústria, universitat i administració pública.
Des de la nostra cooperativa, vam defensar un model d'agricultura i alimentació de proximitat, que doni valor al producte català, que enforteixi el sector agrari, que aposti per la sostenibilitat global i, finalment, que fomenti el relleu generacional i eviti el despoblament rural.