Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de l'assegurança de vida. Llegeix l'article clicant AQUÍ


Blog de CoopArtesa - Ramon Sala

La manca de precipitacions ha estat un dels principals maldecaps que ha tingut l'agricultura durant la campanya 2022-2023. Però aquest no ha estat l'únic factor que hi ha incidit de manera desfavorable.

En aquest article, obrim el focus i posem context a una situació que fa alguns anys que es repeteix (falta de pluges). Malgrat el balanç actual, l'agricultura encara té futur.

Llegeix l'article sencer clicant AQUÍ


Avisos actualitat - Secció Agrària

El passat 11 de gener, finalitzava el termini per sol.licitar un ajut temporal excepcional al sector porcí no integrat. L'objectiu era pal·liar, entre altres, els efectes de la guerra d'Ucraïna. Per exemple, la pujada de preus de primeres matèries.

Durant la primavera es van començar a resoldre els expedients. Des d'Agrocamp, hem tramitat 23 informes, dos dels quals encara estan pendents de resoldre. De moment, la xifra total percebuda pel conjunt dels nostres socis i clients ha estat de 113.000€, cofinançada pel DACC (64.410€) i el FEADER (48.590€)
 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 28 de setembre de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Celler Montsec estarà present aquest dissabte a la Festa del Vi de Lleida, en el marc de les Festes de Tardor

Aquest proper cap de setmana, se celebren les Festes de Tardor de Lleida. Dins dels actes que es duran a terme, al Mercat del Pla, tindrà lloc la Festa del Vi, amb degustació de gastronomia local i de vins DO Costers del Segre. Celler Montsec també hi tindrà una parada, on oferirà les seves especialitats. En total, hi participaran 13 cellers i 7 restaurants. També hi haurà música de grups locals. Aquí us deixem totes les indicacions perquè ens pugueu acompanyar:

Dies: Dissabte 30 de setembre i diumenge 1 d'octubre
Horaris: Dissabte de les 12h a les 24h i diumenge de les 11h a les 15h
Lloc: Mercat del Pla (c/ Sant Martí, 3)


Auditories externes favorables a les nostres explotacions bovines

Aquest mes de setembre, hem finalitzat de manera favorable la totalitat d'auditories externes a les nostres explotacions bovines. L'objectiu és mantenir el certificat oficial de benestar animal. Esperem rebre el certificat oficial durant les properes setmanes. Vetllar per la salut dels animals és un ferm compromís per part de la nostra cooperativa.
 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 14 de setembre de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Col·loqui - Maridatge amb Celler Montsec, aquest dissabte, al Monestir de les Avellanes

Demà dissabte, 23 de setembre, es durà a terme una jornada al Monestir de les Avellanes per commemorar el 5è aniversari de l'agermanament entre els municipis d'Os de Balaguer i Artà (Mallorca). En el marc d'aquesta celebració, es duran a terme diferents activitats, entre elles, un col·loqui-maridatge amb vins del Celler Montsec. 

En el següent enllaç, podeu visualitzar el reportatge publicat per Balaguer Televisió sobre aquesta jornada: bit.ly/453HPOk

També podeu consultar el programa clicant AQUÍ

Animem a tothom a assistir-hi! L'entrada és gratuïta. 


Participem a la Setmana Bio 23, del 14 al 22 d'octubre

Aquest tardor, torna la Setmana Bio per l’alimentació ecològica. Enguany, es durà a terme del 14 al 22 d’octubre. L’objectiu és promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre tots els públics. Les activitats que engloba la iniciativa s’agrupen en cinc famílies: visites, gastronomia i restauració, activitats a l’escola, Setmana Bio a l’esport i activitats de divulgació. Us anunciem que nosaltres també hi participarem! De fet, ja hi estem treballant i aviat us en podrem donar tots els detalls!

 

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 14 de setembre de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí