Informació sobre la campanya de la DUN 2021

Us recordem que segueix obert el termini per presentar la DUN 2021. El període finalitzarà el proper 30 d'abril.

Podeu consultar tots els supòsits relacionats amb la so·licitud de la DUN. Cliqueu AQUÍ
També trobareu un llistat amb tot el que heu de tenir en compte per complir amb els requisits necessaris i evitar possibles problemes en el cobrament d'aquest ajut agrari.

Si voleu que des de la Cooperativa d'Artesa de Segre us tramitem la DUN, us demanem que ens concerteu prèviament dia i hora per venir a les oficines. D'aquesta manera, ens podrem coordinar millor i disminuirem l'espera. Donat que hi ha moltes premisses a seguir, si teniu dubtes o consultes, també ens podeu contactar i us assessorarem en tot el que necessiteu.


Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de les Assegurances de Vehicles.

Llegeix tot l'article clicant AQUÍ


8 de març. Dia Internacional de les Dones

Per commemorar la jornada i reivindicar el paper de la dona també en l'àmbit laboral, especialment en el sector agrari i ramader, vàrem fer una fotografia en representació de totes les dones que treballen a la Cooperativa d'Artesa de Segre. Tenim una plantilla formada per pageses, ramaderes, veterinàries, farmacèutiques, administratives, enginyeres, advocades, comptables, dependentes, comunicadores...Treballem en equip, per la igualtat de condicions de tots els treballadors i treballadores. 

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Preus a Mercolleida del sector porcí
Llotja de Mercolleida: Dijous, 04 de març de 2021
Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


La Cooperativa d'Artesa de Segre constata l'alt rendiment en pes i qualitat de la carn dels porcs després de passar per l'escorxador

Des de la Cooperativa d'Artesa de Segre hem constatat que, durant els dos primers mesos de l’any, els nostres porcs han assolit un alt nivell en pes i un bon rendiment de la carn, tal com mostren els resultats econòmics obtinguts de la seva venda a l’escorxador. En xifres, pel que fa al pes per animal viu, s’han aconseguit uns 118 kg de mitjana per animal (per sobre del promig de la llotja de Mercolleida), mentre que en qüestió de rendiment, aquest s’ha consolidat per sobre del 78%.

Aquests resultats positius que traslladem als nostres socis i clients, no haurien estat possibles sense un òptim Pla de Nutrició integrat a totes les granges de porcí. L’alimentació és un dels aspectes fonamentals pel desenvolupament i la salut dels animals i a la Cooperativa d’Artesa de Segre, conscients i conseqüents amb aquesta premisa, vetllem perquè tots els pinsos i productes que elaborem siguin de màxima qualitat, en funció de les necessitats de l’animal en cada etapa del seu creixement.


La Cooperativa d'Artesa de Segre participarà en una jornada tècnica online sobre desherbatge mecànic en els cereals d'hivern

La Cooperativa d'Artesa de Segre participarà, el proper dimarts 16 de març, en una jornada tècnica en línia sobre desherbatge mecànic en cultius de cereals d'hivern. La jornada, que comptarà amb diferents xerrades i exposarà l'experiència de diferents agricultors, està organitzada per l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries), empresa adscrita al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

La inscripció és gratuïta, però cal fer-la prèviament. Podeu consultar tot el programa i cursar la inscripció clicant AQUÍ

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 25 de febrer de 2021

Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Ja tenim fotografia guanyadora d'un tast de vins en catamarà pel Congost de Montrebei

La Biblioteca Municipal Joan Maluquer i Viladot d'Artesa de Segre ha organitzat, per quart any consecutiu, el Concurs Fotografies amb DO. Un concurs que destaca el món del vi en el seu conjunt, valorant especialment la seva vinculació amb les lletres, la lectura i, sobretot, amb el territori de la DO Costers del Segre, subzona d'Artesa de Segre. 

Des de la Cooperativa d'Artesa de Segre i el Celler del Montsec, hem col·laborat amb aquest certamen oferint un premi a la fotografia relacionada amb els nostres vins i vinyes amb més likes al compte d'Instagram de la mateixa Biblioteca, que és a la xarxa social on s'han anat publicant totes les fotografies. El termini per presentar les obres va finalitzar el passat 22 de febrer i, per tant, ja es coneix la foto guanyadora, l'autor/a de la qual s'emportarà un tast de vins en catamarà pel Congost de Montrebei.

Cliqueu aquest enllaç per veure la fotografia guanyadora

(Títol: Ens fem un garbuix? Autors: Núria Serradell i Benjamí Llobet)

 

 


Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de les Assegurances de Salut.

Llegeix tot l'article clicant AQUÍ


Consulta la Newsletter d'aquest mes de febrer

Clica aquí