Revalidem el certificat de benestar animal en vedells

Aquest passat mes de novembre, hem revalidat la certificació de benestar Welfair en vedells, que ja havíem obtingut l'any passat en les 13 explotacions de vedells que tenim integrades a la nostra Cooperativa. Aquesta certificació utilitza el model de l'Irta (Institut d'Investigació i Tecnologia Agroalimentària).  Mantenim el compromís amb el benestar dels nostres animals i un model de producció sostenible. 

 

 


3a entrega dels Premis als Espinjoladors i Espinjoladores de l'any

Demà divendres, 3 de desembre, es durà a terme l'entrega dels III Premis Espinjoladors i Espinjoladores de l'any, uns guardons inclosos en el marc de la celebració "Espinjola't. La festa del vi novell". L'acte, organitzat conjuntament amb la revista La Palanca, tindrà lloc a la sala de bótes del Celler Montsec, a partir de les 18h.

Un any més, malauradament, continuarem en format reduït seguint les recomanacions sanitàries. Per això, recomanem que estigueu al cas de les nostres xarxes socials, perquè no us en perdeu cap detall. 


Article sobre fertilització de cultius extensius en agricultura ecològica, amb participació de la Cooperativa d'Artesa de Segre

Roger Berengueres, cap de producció ecològica de la Cooperativa d'Artesa de Segre, participa en aquest article que tracta la fertilització de cultius extensius en agricultura ecològica, publicat a la web d'Extensius.cat, impulsada per l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries). 

Podeu llegir l'article clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 25 de novembre de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Cooperativa d'Artesa de Segre participa al dossier "Emergències Climàtiques" del diari Crític

El proper dimarts, dia 30 de novembre, es presentarà públicament el nou dossier del diari digital Crític, que eguany està dedicat a les Emergències Climàtiques. La Cooperativa d'Artesa de Segre participa en aquest dossier, aportant la seva visió sobre el món rural i sobre com aquest pot ser (i ha de ser) un actor principal contra el canvi climàtic. 

  • La presentació tindrà lloc a les 18.30h, a l'Aula 1 del CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona), carrer Montalegre, número 5.

Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 18 de novembre de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de la figura del mediador d'assegurances.

Llegiu tot l'article clicant AQUÍ


S'inicia el curs de "Benestar Animal, explotacions porcines"

Un total de 25 persones participen al curs "Benestar Animal, explotacions porcines", que es duu a terme a l'edifici central de la Cooperativa d'Artesa de Segre, a càrrec de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. La formació es va iniciar el dijous 4 de novembre i s'allargarà fins el proper dia 25 d'aquest mes. 

Amb aquesta acció, la Cooperativa d'Artesa de Segre recupera, després de l'aturada forçada per la pandèmia, l'àrea de formació amb cursos i xerrades. Estigueu atents i atentes a noves convocatòries.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 11 de novembre de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant Aquí


Article sobre la certificació en Benestar Animal

 

La certificació en benestar animal no és obligatòria, però cada vegada està més demandada. Ha vingut per quedar-se. En parlem amb en Josep Pedrós.

CLICA AQUÍ per llegir l'article.