Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 16 de maig de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Finalitzades les auditories per renovar el manteniment de la certificació Welfare Quality en vedells

Aquesta setmana, hem finalitzat les auditories internes i externes en boví de carn per renovar el manteniment del certificat Welfare Qualitat per a la comercialització de vedells. Esperem obtenir la certificació oficial durant les properes setmanes.


Vinya malmesa per les baixes temperatures

Les baixes temperatures registrades durant les darreres setmanes, han provocat la mort de tots els llucs que ja havien començat a brotar a la vinya. Parlem de la zona d'Artesa de Segre, on hi ha ubicats la major part dels cultius vitícoles que gestionem des del Celler del Montsec.

Després d'uns anys de pluges escasses, aquesta temporada, novament, tornarem a tenir una collita curta. Esperem que hi hagi més sort a les vinyes que gestionem en altres indrets de Lleida.

Recordeu que ja s'ha començat a demanar peritació per sinistre de gelada en conreus herbacis que van contractar l'assegurança a l'hivern (integral). Des d'Agrocamp Artesa us podem assessorar i ajudar-vos en el tràmit.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 9 de maig de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


II Concurs de Fotografia per trobar la portada del calendari 2025

Arriba la segona edició del Concurs de Fotografia per trobar la portada del nostre calendari!! Sigueu creatius...i participeu!!

Poder consultar les bases del concurs clicant AQUÍ

 


Obligatori tenir assignat oficialment un veterinari per a cada explotació ramadera

Tota explotació ramadera haurà de tenir, en breu, un veterinari assignat de manera oficial. Es tracta d'un requeriment obligatori del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. 

El proper dissabte, 18 de maig, finalitza el termini per presentar, electrònicament, el document en el qual figuri aquesta vinculació. Poden consultar més informació al següent enllaç  bit.ly/4a9XhLE

Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb la nostra secció ramadera.

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 2 de maig de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


RECORDATORI AGROSEGURO - Assegurar per PEDRA i FOC la producció de cereals

Us informem que ja podeu assegurar la vostra producció de cereals (i altres cultius) per PEDRA i FOC. Només cal que ens indiqueu quants kg voleu assegurar. Tingueu en compte els següents terminis per a la contractació:

  • Cereal d'hivern, fins el del 15 de juny de 2024
  • Cereal de primavera, fins el 31 de juliol de 2024

D'ALTRA BANDA, totes aquelles persones que vàreu fer l'assegurança integral a l'hivern, ARA ja podeu fer les següents tramitacions:

  • Contractar una assegurança complementària per ampliar la producció assegurada per pedra i foc. Fins el 15 de juny de 2024. 
  • Ara també és el moment de fer l'assegurança de les parcel·les de regadiu, si no ho vàreu fer a l'hivern. Fins al 15 de juny de 2024.
  • Ampliar el preu d'indemnització en cas de sinistre per la pedra i foc, contractant l'assegurança MÁS VALOR.

Quedem a la vostra disposició per a més informació o per tramitar les contractacions.


Convocada una Assemblea General Extraordinària pel 10 de maig

Consulta la convocatòria de l'Assemblea General Extraordinària de la societat Agropecuària d'Artesa de Segre, SCCL, que tindrà lloc el proper divendres 10 de maig de 2024.

CLICA AQUÍ 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 25 d'abril de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí