ECO Artesa col·labora amb la UB en un camp d'assaig

Juntament amb la Universitat de Barcelona, s'ha signat un conveni de col·laboració per dur a terme un estudi que permeti comprovar com les condicions de reg en cultius de llentia en determinen la producció. També s'analitza l'efecte de l’aplicació d’un bioestimulant en aquesta mateixa producció. L’estudi, que va començar a principis d'any, s’allargarà durant tota la campanya.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 30 de març de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Campanya solidària per l'IRBLleida

Des de la Cooperativa d'Artesa de Segre, hem posat en marxa una campanya solidària a favor de l'IRBLleida. Es tracta de la venda de samarretes corporatives. Per cada 3€ que val la samarreta, es destinarà 1€ a l'IRBLleida; entitat del territori, focalitzada en recerca i innovació en el camp de la salut humana i vinculada als diferents centres sanitaris de Lleida.

Les samarretes estan disponibles a l'Agrocentre d'Artesa de Segre.


Nou curs: Formació de personal treballador en granges porcines

MATRÍCULA OBERTA:

  • Inici: Dilluns,20 d'abril de 2023
  • És una formació obligatòria que ha de tenir qualsevol explotació (per més informació, contacteu-nos)


Seguim amb la formació!


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 23 de març de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


La Montsec Rosada 2021, medalla de plata al Concours Mondial de Bruxelles

La Montsec Rosada 2021 ha obtingut medalla de plata al Concurs Mondial de Bruxelles. Es tracta d'una competició enològica de referència a nivell internacional, que se celebra anualment, on es presenten vins de gran qualitat de tot el món. La fase d’avaluació en categoria de vins rosats va tenir lloc els dies 8, 9 i 10 de març, a la ciutat francesa de Montpeller. 

LA MONTSEC ROSADA 2021: (producció de 1.200 ampolles). Fermentada amb bóta oberta de roure francès. És un vi complex, que sorprèn al seu pas per boca amb un gran pes de fruita i, sobretot, molt diferent. Elaborada amb Cabernet franc 100%. Consulta la fitxa tècnica: bit.ly/4054TKZ

 

CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES

El certamen té com a principal objectiu oferir als consumidors una garantia: reconèixer i diferenciar vins de qualitat, procedents de tot el món i en totes les gammes de preu. Es tracta d’un esdeveniment únic, conegut i reconegut pels professionals i els consumidors del sector del vi a nivell internacional. S’organitza en 4 categories; vins blancs i negres, vins rosats, vins dolços i fortificats i vins espumosos. Experts especialitzats i seleccionats pels seus coneixements i la seva capacitat per degustar tot tipus de vins són els encarregats de puntuar les diferents referències presentades a concurs, de manera independent i professional. Més informació: bit.ly/3luIckt


L'equip ADS de l'Institut Els Planells, es juga la Gran Final de la Lego League Espanya aquest cap de setmana

La Cooperativa d'Artesa de Segre és un dels patrocinadors de l'equip LED'S GO ADS de l'Institut Els Planells, d'Artesa de Segre, que aquest proper cap de setmana (dies 25 i 26 de març) disputarà la Gran Final de la Lego League d'Espanya. Aquesta fira serà possible després de guanyar en la fase de Lleida. L'equip es desplaçarà, ara, a Cartagena (Múrcia). Els hi desitgem molta sort!


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 16 de març de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Visita a una planta pilot de tractament de purins

Aquesta setmana, tècnics i ramaders de la Cooperativa d'Artesa han visitat una planta pilot de tractament de purins. La instal.lació, situada al Berguedà, és propietat de l'empresa UPB Genetic World.


Jornada de formació sobre la nova DUN a la FCAC

La setmana passada, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya va organitzar una jornada de formació sobre la nova DUN. Hi va assistir l'equip de la secció agrària. Volem estar formats i ben informats per poder oferir el millor servei als nostres socis i clients.