Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de 7 preguntes bàsiques sobre el treball. Llegeix l'article clicant AQUÍ


Jornada de camp sobre cultius extensius ecològics en secans

Una trentena de persones participen, aquest matí, a la jornada de camp "Alternatives de cultius extensius ecològics en secans". L'explicació va a càrrec de la Cooperativa d'Artesa de Segre i ha presentat el Director dels Serveis Territorials del DACC a Lleida, Ferran de Noguera.

És una activitat organitzada pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Ruralper donar a conèixer cultius alternatius més resilients i sostenibles, com són les lleguminoses i els blats antics.


Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Sou dels que teniu contractada l'assegurança del cotxe a tot risc (i no veieu mai el moment de passar-la a tercers), però en canvi, no teniu la vostra llar o explotació assegurada?

Que no us agafi desprevinguts!!

A Agrocamp Artesa us assessorem. Demaneu-nos informació.


 


CoopArtesa participa en una taula rodona a l'Espluga de Francolí

El passat divendres 29, vam participar en la presentació del dossier Emergència del diari digital Crític al Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí. En una taula rodona, vam tractar un dels temes del monogràfic; com el món rural pot mitigar els efectes del canvi climàtic. Interessant debat i, igualment, interessants reflexions. La taula es va completar amb una delegació del CREAF (Centre d'Investigació Ecològica i Aplicacions Forestals). 

Podeu llegir el reportatge complet on la Cooperativa d'Artesa de Segre ha participat en clicant AQUÍ 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 28 d'abril de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de la Campanya de la Renda 2021. Enguany, hi ha canvis destacats que, des d'Agrocamp, us expliquem en l'article que trobareu a continuació. També donem resposta a alguns dels dubtes més freqüents.

Llegiu tot l'article clicant AQUÍ


Presentació de la nova anyada dels vins Garbuix al Congost de Montrebei

Celler Montsec va presentar ahir dilluns, 25 d’abril, la nova anyada dels seus vins Garbuix (varietat Origen i varietat Verema Vermella), en un dels punts més emblemàtics de la comarca de La Noguera, el Congost de Montrebei. L’objectiu era posar en valor el paisatge natural, cultural i gastronòmic de la zona, que esdevé clau en l’elaboració i la comercialització de productes de territori, com són els vins del Celler Montsec. 

La presentació va aplegar una cinquantena d’assistents del sector de l’Hostaleria, entre distribuïdors, botigues especialitzades, clients i restauradors. Durant l’acte, es va dur a terme el trajecte en catamarà pel Congost (amb tast de vins inclòs) i un maridatge amb diferents productes de proximitat; el caviar de Tavascan, el formatge Roig de Formatgeria de Clua i Sushi Fusió del restaurant Macao de Lleida.

De cara als propers mesos, també es realitzarà la presentació de la nova anyada d’un  altre dels vins de referència del Celler, l’Astronòmic (Cabernet franc), que enguany lluirà  nova etiqueta.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 13 d'abril de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Curs sobre alternatives de cultius extensius ecològics en zones de secà

Consulta el programa sencer clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 13 d'abril de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí