Dubtes cens agrari 2020

Dubtes cens agrari 2020


Article sobre la salut animal

"Cal posar en valor la salut animal". Joan Potrony, veterinari responsable de la secció ramadera.

Llegeix l'article


La Cooperativa d'Artesa participa al Congrés anual de FEDNA

La secció de nutrició animal de la Cooperativa va participar, la setmana passada, al Congrés que organitza cada novembre FEDNA, la Fundación Española para el Desarrollo de la Alimentación Animal. Enguany, tot i que ha estat de manera telemàtica, també s'han dut a terme ponències i taules rodones sobre els principals avenços en aquest camp. Es tracta d'un veritable punt de trobada anual per a la gran majoria de nutricionistes i empreses del sector de l'alimentació animal.


Recordatori socis/sòcies: Demanar la llavor

IMPORTANT!

Socis i sòcies, recordeu-vos de demanar la llavor que necessiteu. Com més tard ens ho demaneu, és més probable que no tinguem la llavor sol·licitada o bé que tardem més dies a aconseguir-la. Tingueu en compte que algunes varietats estan augmentant el seu preu. Qualsevol dubte o consulta, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Equip d'Agrària


Verificació obligatòria de les basses de purins

Tràmit obligatori cada 6 anys per a instal·lacions d'emmagatzematge de dejeccions líquides o semi-líquides externes a les naus. La propera verificació s'ha de realitzar abans del 25 de juliol de 2021, tenint en compte que s'ha de fer quan la bassa estigui completament buida.

Més informació


Junta general Gestió de Fems i Purins SL

Informe de resultats 


Declaració Anual de Nitrogen 2020 (DAN)

Per a explotacions ramaderes i agrícoles de més de 4 hectàrees de secà o més de 3 hectàrees de regadiu.

Més informació

 

 


Contractació Línies d'Assegurança Pla 2020

Per a conreus herbacis extensius, fruits secs, olivera i vinya.

 


Informe Assemblea general ordinària 19/10/2020

Informe resultats exercici 2019


Xerrada en línia sobre el sector porcí ecològic

La Cooperativa d'Artesa de Segre participarà, el proper dimecres 21 d'octubre, en una jornada tècnica en línia dedicada al sector porcí ecològic, organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. L'activitat s'emmarca dins dels actes de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, del 17 al 25 d'octubre.

Programa jornada (Format PDF)