Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 9 de maig de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


II Concurs de Fotografia per trobar la portada del calendari 2025

Arriba la segona edició del Concurs de Fotografia per trobar la portada del nostre calendari!! Sigueu creatius...i participeu!!

Poder consultar les bases del concurs clicant AQUÍ

 


Obligatori tenir assignat oficialment un veterinari per a cada explotació ramadera

Tota explotació ramadera haurà de tenir, en breu, un veterinari assignat de manera oficial. Es tracta d'un requeriment obligatori del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya. 

El proper dissabte, 18 de maig, finalitza el termini per presentar, electrònicament, el document en el qual figuri aquesta vinculació. Poden consultar més informació al següent enllaç  bit.ly/4a9XhLE

Si teniu dubtes, poseu-vos en contacte amb la nostra secció ramadera.

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 2 de maig de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


RECORDATORI AGROSEGURO - Assegurar per PEDRA i FOC la producció de cereals

Us informem que ja podeu assegurar la vostra producció de cereals (i altres cultius) per PEDRA i FOC. Només cal que ens indiqueu quants kg voleu assegurar. Tingueu en compte els següents terminis per a la contractació:

  • Cereal d'hivern, fins el del 15 de juny de 2024
  • Cereal de primavera, fins el 31 de juliol de 2024

D'ALTRA BANDA, totes aquelles persones que vàreu fer l'assegurança integral a l'hivern, ARA ja podeu fer les següents tramitacions:

  • Contractar una assegurança complementària per ampliar la producció assegurada per pedra i foc. Fins el 15 de juny de 2024. 
  • Ara també és el moment de fer l'assegurança de les parcel·les de regadiu, si no ho vàreu fer a l'hivern. Fins al 15 de juny de 2024.
  • Ampliar el preu d'indemnització en cas de sinistre per la pedra i foc, contractant l'assegurança MÁS VALOR.

Quedem a la vostra disposició per a més informació o per tramitar les contractacions.


Convocada una Assemblea General Extraordinària pel 10 de maig

Consulta la convocatòria de l'Assemblea General Extraordinària de la societat Agropecuària d'Artesa de Segre, SCCL, que tindrà lloc el proper divendres 10 de maig de 2024.

CLICA AQUÍ 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 25 d'abril de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Propera xerrada-debat amb Anna Surinyach, "Fotografia i drets humans"

Estem molt contents d'anunciar-vos la propera ponent que acollirem al Cicle de Xerrades anual de La Cooperativa d'Artesa de Segre, l'Anna Surinyach; periodista, fotògrafa i cofundadora de la revista 5W. Aquesta setmana, precisament, ha estat guardonada amb el primer premi en categoria de "Story Portrait" als Instanbul Photo Awards. I, a més a més, la revista 5W ha guanyat el guardó Comunicació SGE 2023, atorgat per la Sociedad Geográfica Española.

SOBRE LA XERRADA: Si intentem recordar algunes de les guerres que han marcat la nostra història; la II Guerra Mundial, la Guerra Civil Espanyola, la guerra dels Balcans, les guerres a l’Afganistan, la guerra d’Ucraïna, el genocidi de Gaza, etc. Hi ha un seguit d’imatges que ens venen a la memòria. Són testimonis gràfics imprescindibles dels conflictes bèl.lics dels segles XX i XXI. Tanmateix, és suficient explicar la guerra amb imatges? Té sentit seguir fotografiant la guerra? Vivim en un moment on aquesta, pràcticament, es retransmet en directe. Així doncs, és aquesta la manera? La fotoperiodista i editora gràfica de la revista 5W, ens explicarà com ha treballat en alguns conflictes del s.XXI, com ha abordat gràficament el tema de les migracions i com l'equip professional de la revista es compromet a buscar noves mirades amb aquest projecte.

Això serà:

  • Divendres, 24 de maig
  • 18h
  • Sala d'actes de CoopArtesa
  • ACTIVITAT GRATUÏTA I OBERTA A TOTHOM

SOBRE LA REVISTA 5W: “5W, Cròniques de llarga distància”, és un projecte fundat el 2015 per un grup de periodistes independents desplegats per Àfrica, Amèrica, Àsia, Europa i Orient Mitjà per explicar el que passa al món. 
La independència és la seva bandera, cap empresa o institució aliena a 5W té accions a la companyia o influeix en els continguts editorials de la revista. Tampoc no depenen de la publicitat: la majoria dels ingressos (més del 70%) ve de les subscripcions i dels que compren els seus llibres i revistes. 
La voluntat d'aquest equip és oferir històries de fons i el context necessari per entendre la política internacional, la guerra i la pobresa. “Perquè cada W mereix un respecte”.


Assistim a la 8a edició de Nutriforum

La setmana passada, vam assistir a la 8a edició de Nutriforum, que es va celebrar en dues jornades. Atents a totes les novetats presentades en el camp de la nutrició i l'alimentació animal. Seguim l'actualitat del sector.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 18 d'abril de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí