Avisos actualitat - Secció Agrària

El passat 11 de gener, finalitzava el termini per sol.licitar un ajut temporal excepcional al sector porcí no integrat. L'objectiu era pal·liar, entre altres, els efectes de la guerra d'Ucraïna. Per exemple, la pujada de preus de primeres matèries.

Durant la primavera es van començar a resoldre els expedients. Des d'Agrocamp, hem tramitat 23 informes, dos dels quals encara estan pendents de resoldre. De moment, la xifra total percebuda pel conjunt dels nostres socis i clients ha estat de 113.000€, cofinançada pel DACC (64.410€) i el FEADER (48.590€)
 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 28 de setembre de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Celler Montsec estarà present aquest dissabte a la Festa del Vi de Lleida, en el marc de les Festes de Tardor

Aquest proper cap de setmana, se celebren les Festes de Tardor de Lleida. Dins dels actes que es duran a terme, al Mercat del Pla, tindrà lloc la Festa del Vi, amb degustació de gastronomia local i de vins DO Costers del Segre. Celler Montsec també hi tindrà una parada, on oferirà les seves especialitats. En total, hi participaran 13 cellers i 7 restaurants. També hi haurà música de grups locals. Aquí us deixem totes les indicacions perquè ens pugueu acompanyar:

Dies: Dissabte 30 de setembre i diumenge 1 d'octubre
Horaris: Dissabte de les 12h a les 24h i diumenge de les 11h a les 15h
Lloc: Mercat del Pla (c/ Sant Martí, 3)


Auditories externes favorables a les nostres explotacions bovines

Aquest mes de setembre, hem finalitzat de manera favorable la totalitat d'auditories externes a les nostres explotacions bovines. L'objectiu és mantenir el certificat oficial de benestar animal. Esperem rebre el certificat oficial durant les properes setmanes. Vetllar per la salut dels animals és un ferm compromís per part de la nostra cooperativa.
 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 14 de setembre de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Col·loqui - Maridatge amb Celler Montsec, aquest dissabte, al Monestir de les Avellanes

Demà dissabte, 23 de setembre, es durà a terme una jornada al Monestir de les Avellanes per commemorar el 5è aniversari de l'agermanament entre els municipis d'Os de Balaguer i Artà (Mallorca). En el marc d'aquesta celebració, es duran a terme diferents activitats, entre elles, un col·loqui-maridatge amb vins del Celler Montsec. 

En el següent enllaç, podeu visualitzar el reportatge publicat per Balaguer Televisió sobre aquesta jornada: bit.ly/453HPOk

També podeu consultar el programa clicant AQUÍ

Animem a tothom a assistir-hi! L'entrada és gratuïta. 


Participem a la Setmana Bio 23, del 14 al 22 d'octubre

Aquest tardor, torna la Setmana Bio per l’alimentació ecològica. Enguany, es durà a terme del 14 al 22 d’octubre. L’objectiu és promocionar i donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre tots els públics. Les activitats que engloba la iniciativa s’agrupen en cinc famílies: visites, gastronomia i restauració, activitats a l’escola, Setmana Bio a l’esport i activitats de divulgació. Us anunciem que nosaltres també hi participarem! De fet, ja hi estem treballant i aviat us en podrem donar tots els detalls!

 

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 14 de setembre de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de la nova llei de protecció dels drets i el benestar dels animals. Llegeix l'article clicant AQUÍ


ATENCIO. Concurs de fotografia: Busquem fotos per la portada del calendari 2024

BASES DEL CONCURS:

1. Qui hi pot participar? Majors de 16 anys.

2. Quina és la temàtica? Fotografies relacionades amb qualsevol de les activitats de la nostra Cooperativa (agrària, ramadera, vinícola...).

3. Quin procediment cal seguir? Enviar les fotografies mitjançant correu electrònic a l'adreça comunicacio@coopartesa.com.

4. Quina és la data límit per enviar les fotografies? El 28 de setembre de 2023.

5. Qui escollirà les fotografies guanyadores? Les fotografies quedaran exposades a partir de la primera setmana d'octubre a l'Agrocentre d'Artesa. Cada una d'elles tindrà un número assignat. La votació de les fotografies guanyadores serà popular. Tothom podrà escollir una fotografia de totes les presentades, indicant en un paper el número de la fotografia i dipositant aquest paper en una urna ubicada al mateix Agrocentre. Les fotografies també es podran veure a través del nostre compte d'Instagram.

6. La votació es tancarà el 27 d'octubre de 2023. A principis de novembre es coneixeran els guanyadors.

7. El fet de presentar les fotografies al concurs, estableix que els guanyadors cedeixen els seus drets d’imatge a la Cooperativa d’Artesa per poder publicar les obres guanyadores a les xarxes socials, degudament identificades, així com per utilitzar-les pel calendari 2024.

8. El premi: un magnífic lot de productes de proximitat.

9. Ens reservem el dret de modificar les bases en cas de necessitat.